Om mig: Miranda Källhage

Hej alla fighters! Jag heter Miranda och bor i Göteborg.

Jag är tjejen som brinner för träning, kost, välmående och strävan efter en hälsosam, stark, funktionell och balanserad livsstil. Min ambition här i livet är att kunna hjälpa så många det bara är möjligt att hitta sitt maximala välmående. Jag har en otroligt stor passion för detta då jag själv har detta som en oerhört tacksam erfarenhet. Jag vill jobba med er som har viljan och ambitionerna att ta er själva kroppsmässigt och mentalt till en bättre och starkare nivå. Er vilja är a och o! Jag kommer jobba helhjärtat, aktivt, närvarande, peppande och stöttande. Det är mitt motto. Jag är helt övertygad om att fysisk styrka bringar psykisk styrka och så vise värsa vilket är det jag förespråkar om ifrån djupet av mitt hjärta till mina klienter, patienter och folk i min omgivning.

Mitt största generella intresse igenom livet har alltid varit idrott. Jag har själv utövat ett ex antal idrotter men handbollen var det som tog mitt fulla intresse i min ungdom. Jag gick i idrottsklass i grundskolan, handbollsinrikting i gymnasiet, har tagit del utav ett antal ledarskapsutbildningar. Jag är färdigutbildad Osteopat och jag har även en internationell personlig tränar licens. Idag driver jag mitt egna företag som jag älskar, då jag som sagt total brinner för den aktiva och näringsrika livsstilen, den hälsosamma balansen och ett maximalt välmående. Jag tror inte på något allt eller inget, har man hittat sin balans så kan man njuta utav alla världars goda ting i lagom och rätt mängder i slutändan. Jag har själv testat på och utmanat mig själv mycket under senaste åren och med detta tagit lärdom och fakta utav hur otroligt mycket man kan maximera sitt välmående och energinivå genom rätt sorts näring, matintag och fysisk vardaglig aktivitet. Tro mig, du vet inte hur mycket bättre du faktiskt kan må föränn du själv testat att göra en förändring.

Jag vill hjälpa dig.

Jag är redo, är du?!

Nu blir vi ¨FIT FOR FIGHT¨ tillsammans.

Från och med September 2017 började jag arbeta på Sankt Jörgen Park. Jag öppnade upp för osteopatbehandlingar på Sankt Jörgen och jag går även in och börjar arbeta som personlig tränare samt gruppträningsinstruktur på Sankt Jörgen. Riktigt kul! Hoppas vi ses där! Läs mer om bokning, behandling eller träning i de olika kategorierna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *